Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Kutya kontra macska? Neked...

Kutya kontra macska? Neked melyikükhöz húz a szíved és miért?

Figyelt kérdés

Tudom, elcsépelt ez már, és minden állatotban meg kell látni a saját maga pozitívumait - de annyi bizonyos, hogy vannak és mindig is lesznek macska pártiak és kutya pártaik. Ki kihez vonzódik jobban.

Én macskapárti vagyok, de persze attól még szeretem a kutyákat is. Kutyával mégse "jövök ki olyan jól", nem tudok olyan mély viszonyt kialakítani...

Írjátok le azt is, hogy miért kedvelitek jobban az adott állatot. :)

2013. febr. 2. 19:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Macskákkal talán azért jövök ki jobban, mert tisztább és visszafogottabb állatok. Az intelligenciájuk a kutyával egyenértékű, de őket nem vagy csak alig kell tanítani.

A többi amit itt leírnék inkább egyéni eset, mert csak a saját macskámról tudnék írni. Erről az ultrainteligens, ultrakedves jószágról. :) Akit naaagyon imádok...

Szerintem személyiségfüggő, hogy kihez melyik állat passzol jobban.

2013. febr. 2. 23:11
 12/14 bestest válasza:
Mindkettőt imádom, de most inkább a macska, mert az van. Valószínűleg azon múlik, hogy melyiked van éppen.
2013. febr. 3. 23:21
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

A kutyákat imádom. Nem tudok rájuk haragudni. :)

A macskákat utálom. Több ok miatt is. Ennyi.

2013. febr. 4. 14:04
 14/14 anonim ***** válasza:
most a négyest miért pontozták le? tény, hogy a kutya büdösebb a cicánál, neki szüksége van a szagra, hogy a falka is érezze, a cica meg pont azért mosakszik, hogy ne érezzék meg. aki meg azt írta, hogy a cica hűtlen, hülyeséget beszél. aki azt írta, hogy több okból is utálja a macskákat: egyet se írt le...gyanítom, ezek is ilyen idióta, képzelt okok, magyarul, az életben nem ismert egy cicát sem.
2013. febr. 16. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!