Kutya kontra macska? Neked melyikükhöz húz a szíved és miért?
Tudom, elcsépelt ez már, és minden állatotban meg kell látni a saját maga pozitívumait - de annyi bizonyos, hogy vannak és mindig is lesznek macska pártiak és kutya pártaik. Ki kihez vonzódik jobban.
Én macskapárti vagyok, de persze attól még szeretem a kutyákat is. Kutyával mégse "jövök ki olyan jól", nem tudok olyan mély viszonyt kialakítani...
Írjátok le azt is, hogy miért kedvelitek jobban az adott állatot. :)
A kutyákat távolról szeretem. Aranyosak, hűségesek, stb., de nem szeretem amikor az arcomba csaholnak, nyalogatnak, folyik a nyáluk, és ha megáznak nagyon büdösek.
A macskákat nagyon szeretem. Ahol lakok mindenhol sok kóborcica van, és viszem nekik a maradékot, simogatom agyba-főbe őket. Szeretem, hogy ők nem olyan talpnyalók, mint a kutyák, hanem partnerek. Csak akkor, és annyit lehet szeretgetni őket, amikor és amennyire ők akarják.
Jajj, és mikor megsértődnek, meg durcáskodnak, duzzognak!!!! Megzabálom őket!
KUTYA
Hűséges,kiáll melletted,meghallgat,játszik ha kell:D
Imádom a legjobb barátok a földön.
Meghallgat a kutya!!! :D
Talán még tanácsot is ad, nem?
Ennyi erővel az ékszerteknős is meghallgat. Soha nem vág közbe! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!