Mondanátok olyan kis állatot amit tarthatnék lakásba?
De kérlek titeket,ne írjátok hogy görény,vagy hörcsög,vagy tengerimalac mert már nagyon elegem van ezekbõl.....
Köszi elõre is
Nem tartanám rosszúl te IQ fighter.......
Nincsen semmilyen válasz?
bichon bolognese frise, ő kutya, és nagyon jól tanítható. Kis testű kutya, most, hogy megnőtt a 46-os cipőmnél nem nagyobb:D
Vagy halak, bár azokkal sok gond van, akvárium mire beáll rendesen.
Vagy pinty, azok is aranyosak. Menj le egy kisállat kereskedésbe!
Jaj bocsánat,annyira el voltam foglalva az 1. Kommentelõvel hogy a ti válaszaitokat nem is figyeltem.
Konkrétan mindenféle érdekel a halakon kívül,mert az valahogy nem nekem való.Csak lehessen simizni annyi a lényeg :).
De köszi hogy ti normálisak vagytok,ment a zöld pacsi :)
Első az egy sötét , 3danos iq harcos lehet tehát ne is figyelj rá valószínűleg életében egy hala sem volt.
A lényegre. Nekem csivavám van már 10éves lakásba nőtt fel, most is ott van, nyílván nyáron kiszoktuk vinni pórázon sétálni, de nem nagy igényt tart rá,hogy kivigyed.télen nem nagyon szoktuk. Ezért nevezik szobakutyáknak első válaszoló. Tehát csivavát és hasonló kistestű kutyust javasolnék. De már láttam olyat is hogy bullmasztiff volt a lakásban egy nap 2x ki vitték és boldogan él mai napig , 4évig élt lakásban most már kertes házba van.
Nyuszi? Csincsilla? (Nem tudom, ez még nem az a kategória, amiből "eleged van"?)
Aki szerint állatkínzás: hát attól függ, milyen állatról van szó, mert pl egy hörcsögnél pont az lenne kínzás, ha nem a lakásban lenne, hanem kiraknák a mínusz fokokba.
A bolognese tényleg szuper fajta és kis méretű kutyus. De a shit-zu is jó.
Esetleg törpe nyuszi, vagy kézzel nevelt papagáj.
2 es válaszoló:
A Blogonese (nem tudom hogy írják,légyszi nézd el) tényleg tüneményes kiskutya,csak sajnos kutyust nem tarthatok :S
A kézhez szoktatott papagályon már én is gondolkodtam,meg a nyuszón is,lehet hogy közûlük lessz valamilyen fajta.
Köszi a válaszokat mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!