Milyen állatot tarthatnék 17literes akváriumban?
Figyelt kérdés
Esetleg valami hüllőt,kétéltűt?halakat tudom, hogy nem..2013. jan. 9. 22:50
1/14 _.-Akv-._ válasza:
Csigát, garnélát, pókot, talán törpegekkót, de erről hable-t kérdezd, rákot, sórákot, rovarokat, ennyi jutott eszembe :D
2/14 A kérdező kommentje:
rovarok kizárva!!ááá
ékszerteki?
a rákokat sem szeretem..
2013. jan. 9. 22:55
3/14 _.-Akv-._ válasza:
Ekkora minden teknősnek kicsi.
5/14 YourDestiny válasza:
Ékszerteki? Nagyobb lesz, mint az akvárium :D
Garnéla? Azok jópofák...
6/14 anonim válasza:
Csinálj belőle mini tengerit, bele üvegrózsákat. Ezeket lehet etetni élő tubifexxel vagy artemiával. A fagyasztottat nem szereti mert hideg és dob egy hátast tőle, de ha felmelegíted és csipesszel odaadod neki, akkor megeszi. Ez hidra, a csápjaival elveszi a kaját.
7/14 anonim válasza:
8/14 anonim válasza:
ékszerteknőst tarthatsz benne még meg nem nől , de csak akkor ha hosszra megvan a teki páncélhosszának 5 szöröse széllességre a 3 szorosa
9/14 anonim válasza:
ja és 30 centi mély legyen , kis teknőst nem is ajánlott nagyobb aksiba tartani mert pl egy 80 literesbe észre se veszed fél óra eltelik mire megtalálja valaki :D szal nyugodtan tarthatod kb 1 évig attól függ hogy nől ez változó, de azért számíts rá hogy hamar bekel szerezned egy nagyobbat
10/14 anonim válasza:
Én nem tennék még kis teknőst se ekkora akváriumba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!