Milyen állatot, tarthatnék?
Macskát, az a oroszlánnal rokon :)
Vagy veszel egy plüss állatot, ami valamelyik egyenlítői állatról lett mintázva, és azt még etetned se kell, nem kell takarítani utána, és akkor simogathatod amikor csak akarod :)
Az esőerdőben élő állatokkal aza gond, hogy nem igazán bírják a mi klímánkat, így számukra alklamas környezet kell, magyarul terrárium/akvárium. Tehát főleg a kétéltűek, hüllők jöhetnek szóba, illetve a halak.
Esetleg a papagályok, de azok elég drágák, és sokat kell velük foglalkozni.
Ugyanakkor ne élőhely alapján válassz állatot, hanem amit szeretsz, vagy a tartására el tudod magad kötelezni, mert ha ez nincs meg, akkor könnyen csalódhatsz, és az se neked, se az állatnak nem lesz jó.
a bőgőmajommal nem az a probléma elsősorban, hogy nagy, hanem, hogy védett, és így tartás, adás-vétele bűncselekménynek számít.
egyébként meg esőerdei állatok: madárpók, papagájok
11:58-nak: De jó lenne!
E hónap 23-án leszek 16
Igen tudom, hogy védett! :)
Egyszer Biológiára csináltam belőlle egy ilyen szorgalmit.
Még az állat hangját is lejátszottam a telefonomon! :)
Én a halakat javaslom... csendesek és kicsik... nem "bőgnek" és nem nagyok... és nagyon mutatós egy kreatív akvárium...
www.akvarista.hu olvass utána... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!