A párom békát látott a lakásban (4. emelet, panel), nem akarom elhinni! Tényleg lehetséges?
Akkor a csótányírtók (ahogyan szórólapokon látjuk) a legnagyobb gyilkosok! Meg persze a hentesek, akik a disznót a saját belébe töltik, vagy a vadászol, halászok...
A békák nem hatékony állatok, semmi értelmük, épp úgy írtani kellene őket mint a szines bőrű népséget!!! (finoman fogalmazva)
Köszi utolsó a NORMÁLIS,és részletes választ!:)
Egyébként azóta a párom sem "találkozott" több békával,én meg nem láttam soha egyet sem. Még mindig az a gyanúm hogy csak álmodta!:D
Én gyíkkal jártam így második emeleten. Modjuk gyíkról jobban elképzelhető, hogy felmászik a betonpanelen.
Nagyon izgi volt, mert a párnám alá bújt és hallottam a szívverését. Időbe telt amíg rávettem magam, hogy keresni kell a megmagyarázhatatlan hang eredetét - és egy gyík volt :-)
Békailag még azt tudom elképzelni, hogy valami tarisznyádba bújt bele valahol a természetben, aztán meg elő a lakásban.
Ja és én voltam olyan "bolond" hogy begyűjtöttem egy befőttesüvegbe, és másnap elkerekeztem vele a Sukorói arborétumba, ahol szabadonengedtem.
Békailag valószínűleg - előbb ugyanígy begyűjteném - aztán elengedném olyan helyen ahol van esélye talán beásni és hibernálni magát mielőtt lehűl.
A többi a természet dolga.
WC-ben nem húznám le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!