Ez milyen bogár és mit tudok tenni ellene/ellenük?
Képek:
Vöröses, kb. 1-2mm-es bogarak ( a képeken nagyítottam sokat) ,gyorsan tudnak mászni, repülni nem tudnak. Először a nappali szekrénysor alól jöttek,majd mostanra 3-4 hónap után a fürdőben is vannak, a mosogatótálcában, a konyhafalon és menyezeten. Aggasztó.
Ahogy neten néztem talán kopogtatóbogár,de nem tudom.
Segítsetek légyszi,mert már nagyon elkeseredtem :(
Szia!
Én is ágyi poloskának nézem. :(
Szia!
Igazából fehéres volt, rövidebb és tömzsibb.
Ismét köszönöm, hogy foglalkozol a problémámmal!!!
Nagyon rendes vagy!
Mindenki másnak: megvan a megoldás. 100%,hogy rácsos pudvabogár. Nagyon gyakori,minden háztartásban van,de nem mindenhol szaporodik el,így nem vesszük észre.
A nagy páratartalom miatt,a páralacsapódások miatti penész és gomba az,amivel táplálkozik,így ettől szaporodik el. Egyébként tudnak repülni és igen rövid ideig élnek.
Akik tényleg próbáltak segíteni,azoknak nagyon köszönöm! És azt kívánom,hogy ne tudjanak elszaporodni a fűtési szezon ellenére sem!
Sziasztok!
Nálunk is nagy a pára és a penész is megjelent emiatt, és ma este ezt a delikvenst találtam a galériaágyamon: [link]
Elképzelni nem tudom, hogyan jutott oda fel.. Kényesen ügyelek rá, hogy még csak szobai ruhában se menjek fel, van fent egy váltás alvós ruhám, pár napja cseréltem, ágyneműstől.
Bogarunk 1 mm-es, barnás színű, nagyon nehezen fotózható apró mérete miatt. Amit tudtam, megtettem, de ez volt a maximum, sajnos.
Van esetleg ötletetek? Ez is pudvabogár lenne?
(Zárójelben kérdem, mi van, ha embert is megkóstol?)
Köszönöm nektek előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!