Ez milyen bogár és mit tudok tenni ellene/ellenük?
Képek:
Vöröses, kb. 1-2mm-es bogarak ( a képeken nagyítottam sokat) ,gyorsan tudnak mászni, repülni nem tudnak. Először a nappali szekrénysor alól jöttek,majd mostanra 3-4 hónap után a fürdőben is vannak, a mosogatótálcában, a konyhafalon és menyezeten. Aggasztó.
Ahogy neten néztem talán kopogtatóbogár,de nem tudom.
Segítsetek légyszi,mert már nagyon elkeseredtem :(
nem vagyok bokárszakértő de talán könyvskorpió, de csak tipp
Van egy szörnyű tippem, remélem, nem az.Én az ágyi poloskára gondoltam, az teljesen így néz ki. :/
Nézz utána, hátha azokkal van dolgod.
én úgy nézem,a te bogarad kemény szárnyfedős.Ha az akkor nem poloska.nem lehet,hogy kis lisztbogár?
nekem annak tűnik.Méretbeli eltérés lehet,attól függően,hogy a lárvák mennyire tápanyagdús kaján nőttek fel.Én úgy fognék az irtásához,gogy teljes nagytakarítás és fertőtlenítés mellett igyekeznék elzárni mindennemű táplálékot előlük.
100%, hogy bogár, tehát sem poloska, könyvsorpió meg aztán végképp nem lehet.
Valóban kis lisztbogár lehet, bár nem tudom nem nagyobb-e az a faj 1-2 milliméternél.
Sokkal élesebb kép kellene róla, ha biztosat szeretnénk mondani.
Akárhogy nézem is a lisztbogarat, ez nem az. Ennek szerintem a csápja is hosszabb.
Sajnos házi portetű is megjelent a házban,mert nagyon nagy a pára.
Ez a valami is szerintem amiatt került elő...A pára miatti nyirkosság miatt talán.
Igen, nekem is feltűnt, hogy hosszabb a csáp, de gondoltam, lehet, hogy csak árnyék, ezért írtam, hogy élesebb képre lenne szükség.
A másik tippem, hogy valamilyen futrinka lehet, de ezekre nem jellemző, hogy lakásokban élnének, bár sose lehet tudni. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!