Csak én utálom a hobbi vadászokat?
Mert az hivatásos vadász,az még el megy.Õket se szívlelem,de a hobbi vadászokat.......
Mert a hivatásos vadász,legalább gondozza õket (téli etetés stb ),de a hobbi vadász csak lelövi!És csak azért hobbi vadász,mert szeret állatokat gyilkolni!És a legtöbb erre büszke!Ezért olyan ellenszenvet váltanak ki,hogy õket lõném le.
Más is van így?
Kérdés. A vadászgyűlölők ugye nem esznek vadhúst soha? Ugye nem hordanak bőrcuccot se, nincs bőrkárpitjuk, bőr ülőgarnitúrájuk? Nincs hétvégi telkük, ahol lelegelte a vad a zöldséget, kitúrta a vaddisznó a kukoricát, krumplit, leszedte a fakérget az őz, szarvas az agancsával? Nem tartanak baromfit amit elvisz a róka?
Ja ha már róka, akkor ha a városba beköltözött róka megfogja a macskájukat, kistestű kutyájukat, akkor meg azért fogják gyűlölni a vadászokat hogy a rókát miért nem irtották ki a vadászok az erdőben?
Nos, én vadászgyűlölőt csak olyat láttam, aki a természettől távol, a flaszteron nőtt fel és erdőt az iskolai kiránduláson kívül esetleg az autó ablakából látott közelről...
Én a gyilkolás minden formáját megvetem. Teljesen mindegy ki milyen kibuvokat, felmentést keres önmaga számára a lelkiismerete megnyugtatására.
Nem eszem húst, és nincs borkabatom. A pokot is kiviszem a lakásból.
Én azt tanultam, hogy tisztelni kell az életet. Az emberét és az allatet is. (Ha az embert tilos megölni, mindegy hogy sok van belőle, elszaporodott, beteg vagy veszélyes akkor sem szabad, az állatot miert szabad? Sokat gondolkoztam már ezen de ezt nem értem. Valaki magyarázza meg!)
Nem vagyok elvakult állatvédő, bár humanista sem. Nem tetszik de elfogadom ha azért ől valaki (embert és állatot) hogy megvédje magát vagy mást , ėtel hogy életben maradjon. Semmilyen más okot nem tudok megérteni. Szerintem egészen egyszerűen az ember szeret ölni, és ezt legalizaltak az állatokra, mert ők úgysem lőnek vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!