Szoktátok puszilgatni az állataitokat?
Én anno Maci kutyusumnak is adtam puszit, meg ölelgettem, annyira aranyos volt, egy nagydarab házőrző, és imádtam... Sajnos nemrégiben meghalt =( Még mindig nehezen viselem. :(
Most, néha, nagyon ritkán a cicának adok, Lindának hívják, és ilyen kerti macsek. Ő elég tiszta, szóval neki néha adok. :D A többinek azért már nem, őket csak megsimogatom. :D
Nekem 3 macskám és 1 kutyám van. csak a lány cicát szoktam puszilgatni mert ő bent van a házban éjjel-nappal csak pisilni megy ki, tudom akkor sem kéne mert nagyon sok fertőzést el lehet tőlük kapni, de én nagyon szeretem a cicámat meg a többit is.
Egyébként az orvosok is azt mondják hogy akármi betegséget el lehet tőlük kapni, nekem 10 éve vannak állataim és még soha nem kaptam el tőlük semmit. akkor most ez hogy van?
kutyának, macskának én nem adnék puszit, azoknak mindig van egy szaga, akármilyen tiszták. de a nyuszimat össze-vissza puszilgatom az orra hegyétől a lába ujjáig :D
szerintem a világ legtisztább állata
Én szoktam puszilgatni a nyuszim a kutyám , a lovam a hörim , na jó a tekimet nem de mivel én minden állatot imádok .
És egy ember szája sem tisztább mint egy kutyáé , mivel kb ugyan annyi baci futkozik a mi szánkba mint az emberébe , persze a kutya száját nem puszilgatom csak a pofiját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!