Szoktatok puszilgatni a kutyatokat?
Figyelt kérdés
Ti adtok puszit a kutyatoknak?mit gondoltok errol?En gusztustalannak tartom.2010. máj. 12. 18:29
1/29 anonim válasza:
Én szoktam neki, persze csak a feje búbjára=)
2/29 anonim válasza:
énis csaj a fejére :D De szobakutya és eddig még semi bajom nem lett tőle..
4/29 anonim válasza:
szerintem undorító
mégiscsak egy állat
bármit el lehet kapni
5/29 anonim válasza:
Én nem tartom gusztustalannak egyáltalán. A büdös, alkoholista rokont is kénytelen vagyok egy-egy családi összejövetelen megpuszilni. A kutyám még attól is tisztább szerintem.
6/29 anonim válasza:
ha úgy nézzük, az ember is lehet "állat" Valamelyik állat tisztább, mint egy ember...
9/29 anonim válasza:
csak anak gusztustalan akinek a kutyája mocskos! ez a gazdi hibája!! nekem egy aprócska westim van ÉS TISZTA
10/29 anonim válasza:
van két kutyám (két helyen laknak) mind a kettő családtag. Ölelgetni puszilgatni mindegyiket szoktam sőt még velem is alszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!