Nektek melyik a kedvenc kutya- és macskafajtátok? És miért?
cica: sziámi 13 évig élt velünk.nagyon okos volt és jó természetű,bújós.Amikor meghalt az szörnyű volt!
kutyus: uszkár
Édes,okos,nem hullik a szőre,nem "kutyaszagú"kis bohóc!Tisztára,mint egy kisgyerek:bújik ölbe,kíváncsi,mindenütt ott van,figyel.Életem legjobb döntése,amikor hazahoztam!
Husky:nagyon hűséges kis szánhúzó könnyen tanítható az igazi bújós kis szőrpamacs,inkább "téli" hógolyózós
Magyar vizsla:szintén okos,könnyen tanítható, bár elég makacs is tud lenni még, vadászatra is nagyon jó :)))
ő inkább "nyári" napozós, télen vacogós fajta
Kutya:Pitbull terrier nagyon szép erős kutyák igazi házőrzők a nőstények talán a világ leghűségesebb kutyái.
Vizsla nagyon aranyosak + kiskoromba imádtam Frakkot :D
Macska fajtákat nem ismerek de szeretem őket
kutyákból: bernáthegyi, berni pásztor, sarplaninac, óangol juhászkutya és dog; fenséges óriások :)
cicából: manx - mert nincs farkincája; szfinx - mert imádnivaló hogy nincs szőre; félperzsák - mert az én cicám is olyan fajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!