Nektek melyik a kedvenc kutya- és macskafajtátok? És miért?
Németjuhász: gyönyörű, okos, hűséges kutyák.
Kuvasz: nagyon okos, könnyen tanítható, remek házőrzők
Ezek a kedvenceim, de minden kutyát imádok, legyen keverék vagy bármilyen fajtatiszta.
Macskákat nem nagyon ismerem fajták szerint, de a perzsa macskák szépek. :)
Kutya: Szibériai Husky, mert önfejű, saját akarattal rendelkező, intelligens, érdeklődő, energikus, játékos és bolondos, emellett nagyon barátságos, szeretetre méltó, hízelgős, csábos tekintetű és nem utolsó sorban még gyönyörű is. Az első kutyám is Husky volt, a második is az lesz.
Macska: Bengáli macska. Nagyon tetszik a jelleme, és a kiállása.
Kutya: kistestű
- ha nagyon okosat akarsz, akkor egy német törpe pinchert vegyél,
- ha bohókásat, akkor mopszot.
- ha érzelgőset cocker spánielt.
Ezek voltak/van nekünk.
De volt nagy testű is. Kintre én német juhászt ajánlanék, okos, szőre miatt kint tartható.
Macska:
- maine coon - nagytestű. egyéne válogatja, miénk bújós, de vannak vadak, amelyik szinte csak a gazdáját szereti. Aportíroz!
- birman bújós, gyönyörű, értelmes állat
- házi macska, ragaszkodó
Mindegyik volt/van nekünk, családtagként kezeljük. Sok mindenre meg lehet tanítani.
Kutyus:
kistestű:Szálkásszőrű tacskó,westie...
nagytestű:németjuhász...
Szinte az összes kutyát szeretem
Macsek:sziámi,házi macsek...a perzsa is szép...
Cica
Brit rövidszőrű (kék):kedves bujós cuki cica
Minden állatot bírok, de talán ezek a kedvenceim:
berni pásztorkutya, a kisméretű kutyák közül egy ideje a mopsz. A cicafajtákat annyira nem ismerem, én állandóan házimacskákkal vagyok körülvéve, és szerintem ők a legjobbak, életrevalóak, okosak, nincsenek túltenyésztve, imádom őket :)
Minden kutyu jöhet, de a kedvenceim: Argentin dog, Yorki, Magyar vizsla, Boxer.
Cica: Oroszkék (ilyenünk van), Serval, Savanna. Itt sem válogatok, jöhet mind :)
nekem a kutyák közül a Bolognai pincs: mert szép a szőre , barátságos és könnyen tanítható
Dalamata:aranyosak a pöttyei,mozgékony,sportos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!