Szerintetek vannak az állatoknak érzelmeik? (bővebben lent)
Én vallásos iskolába járok, és a papok szerint az állatoknak nincsenek érzelmeik. Se a lónak, se a macskának, se a majomnak, de még a kutyának sem. Szerintem ez nem igaz.
A hittantanárom azzal is megtoldotta, hogy az állatok nem tudnak az égre nézni, mert nincs kapcsolatuk Istennel... De akkor mégis mi a frászt csinál a kutya, amikor felnéz a teraszra, mert észreveszi, hogy ott a gazdája?! Szóval szerintem ez nem igaz... Szerintetek? Tényleg lehet, hogy nincsenek érzelmeik, egy icipicit sem?
Vannak érzéseik.
Az a hittantanár belebolondult már a vallásba, vannak ilyenek, ne is foglalkozz vele.
Olyanról beszél, amiről fogalma sincs, maradt volna csöndben. nem szeretem, hogyha valaki nem ért valamihez és állítja, hogy az pedig úgy van.
Ezek a tanárok nem is kicsit vannak elszállva maguktól.Már hogyne lennének? Gondolj csak arra,amikor egy anyatigris védelmezi a kicsinyét (óvás,féltés-->érzelem),vagy amikor a kiscica odabújik az anyjához (szeretet---->érzelem),és még sorolhatnám holnap estig ;)
Üzenem a hittantanárodnak,hogy az ember is egy ÁLLAT. ;D
Rendszertanilag az embereket az állatok országába soroljuk.
Ha vallásos szemmel nézzük, akkor ugye Isten teremti az embereket és az állatokat IS.
Mindenképp van kapcsolat ember-állat között, tehát akkor az állatok Istennel is kapcsolatban állnak.
És nem próbált még a pap bácsi bedugni valamit a seggedbe?
Vigyázz vele, mert előbb-utóbb megpróbálja!
Perverz az összes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!