Milyen házörző állatok alkalmas házőrizni még a kutyákon kívűl?
Figyelt kérdés
És az ember miért pont kutyát nevelt házat őrizni, tudom, hogy hűségesek éberek és szófagadóak, de miért pont a kutyával alakult ez ki? Speciel, halottam olyanról, hogy a ludak gágognak ha valaki jön, és a tücskök elhallgatnak ha jön valaki... Milyen állat lenne alalmas még jelzésre, házőrzésre?2009. aug. 21. 21:02
11/26 anonim válasza:
9 éve volt kacsánk és egyszerűen maga a tökély(legalábbis volt):(...ha jött valaki mindiga vádlijába harapott.ha nem akarsz kutyát válassz helyette kacsát
12/26 anonim válasza:
Nagyon sok állat őrzi a területét a kutyán kívül, de a kutya alkalmas arra, hogy ezt ésszel és irányíthatóan csinálja. A többi meglóg, vagy nem elég hatékony. A liba nagyot csíp, de egy betörőt sem ijeszt el, és ugyanúgy megijed a macskától is, mint a helyi cigányvajdától.
Egyébként meg TANULJ MEG MAGYARUL, AZ ISTEN SZERELMÉRE!
13/26 anonim válasza:
házi szellem, igaz nem állat de hatásos :)
ja meg magnóra felvett oroszlán morgás olyan 80 decibelen XD
17/26 Salx Narval válasza:
A dédapám udvarát, egy termetes kos védte.Amikor kint volt, oda be nem ment senki.Igaz, hogy ő sem:D Mindig kitörte az ólajtót és akkor ő volt az úr az udvaron.Érdekes, hogy a kutyák is meghátráltak előle, de a mezőn, simán terelni tudták, ott nem volt vad.
18/26 anonim válasza:
próbálkozz a kaukázusi vérgilisztával...-.- hogy miért pont a kutya? mert az ember befogadta, legjobb barátjává vált. és nem kell őket igazán nevelni. ha ő jól érzi magát, az ő területének véli: megvédi. legyen az akár yorkie, akár kuvasz(bocsi hogy pont ez a két példa, de keresztanyámékhoz amikor betörtek akkor a kuvasz állta el a betörő útját, amíg a yorkie új beleharapott a bokájába hogy nem tudott elmenekülni, a rendőrség elkapta és most a börtönben csücsül.) volt egy kakasom, az mindenkit megkergetett O_O rajtam kívül xD a néma kacsát nem ajánlom :D
19/26 anonim válasza:
Ami a jelzést illeti, a liba. A liba jelzésben még szuperebb is a kutyánál, ismertem olyan falusi portát, amit huszonnégy éves liba őrzött.
De a strucc mellett megnézném, hogy milyen betörő jönne be hozzánk. És őt még megmérgezni sem lehet. Igaz, a strucc meg nem jelez.
20/26 anonim válasza:
Ha nem akarsz kutyát nevelni akkor nevelj jaguárt...akkor több mint valószínű,hogy senki nem megy be XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!