Milyen házörző állatok alkalmas házőrizni még a kutyákon kívűl?
Figyelt kérdés
És az ember miért pont kutyát nevelt házat őrizni, tudom, hogy hűségesek éberek és szófagadóak, de miért pont a kutyával alakult ez ki? Speciel, halottam olyanról, hogy a ludak gágognak ha valaki jön, és a tücskök elhallgatnak ha jön valaki... Milyen állat lenne alalmas még jelzésre, házőrzésre?2009. aug. 21. 21:02
3/26 anonim válasza:
A nagymamám a gyöngytyúkokban bízott. Hallottam gyerekkoromban, amikor náluk nyaraltam, hogy micsoda lármát csaptak, ha jött valaki idegen.
4/26 anonim válasza:
Tigris, farkas, leopárd, mamut.
6/26 anonim válasza:
Szerintem még a libán kívül a pulyka is elég durva tud lenni, na én biztos betojnék ha felém futna éjszaka.
7/26 anonim válasza:
Állítólag régen a sziámi macskákat templomok őrzésére használták.
Nekünk van egy sziámink, amilyen természete van, el tudom képzelni, hogy 10-20 ilyen macska aztán tényleg tudna őrizni pl. házat :-)
8/26 anonim válasza:
Én kacsáról hallottam...engem egyszer meg is csípett egy házőrző kacsa!!!
De esetleg elefánt, tehén, disznó, dinó is szóba jöhet még...xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!