Elgondolkodtam egy fura dolgon. Valaki megmagyarázná? Legelő állatokról van szó.
Figyelt kérdés
Bele gondolt már valamelyikőtök? A hús a testben, fehérjékből és rostokból tevődik össze.A fehérjéből épül föl.A gazellák,antilopok, ugye legelnek...természetesen bennük is van hús,hisz abból állnak meg mi emberek is.
De a fűből és gazból,hogyan nyerik a fehérjét??Miből épül fel bennük az izom ha csak dudvát esznek?? A dudvában van fehérje?
Tudom hogy ez egy fura idióta kérdés,de engem érdekel :D Aki meg tudja mondani annak megköszönném.
2012. nov. 26. 20:18
11/11 anonim válasza:
Nekünk nincs kérődző gyomrunk, de növényen meg tud élni az ember. Nem füvön, de vannak full vegák, akik 30-40 éve élnek és nem esznek semmi húst, tojást se, halat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!