Milyen állatot javasoltok albérletbe? Kutya, macska sajnos kizárva.
Figyelt kérdés
Nem akarom egyedül érezni magam, ezért szeretnék egy kisállatot, ami "nem igényel" annyi sok törődést,mint egy kutya vagy cica,mert du. 5re érek haza. Gondoltam halakra is, de az kicsit "snassz". Sünikre sok idő kell?2012. nov. 3. 11:00
1/8 anonim válasza:
nekünk kutyán kívűl tekik vannak albérletben,nem szólt rá semmit a főbérlő:) Aranyosak nagyon,már kézből esznek,csak egy baj van hogy harapnak :)
2/8 anonim válasza:
Nyuszit tudom nagyon ajánlani. Napközben alszik, inkább reggel és este aktív. Szereti a simogatást, törődést, de nem bánja, ha reggeltől estig egyedül van hagyva. Csöndes is :)
5/8 anonim válasza:
Ajjajajaj, sün nem a legjobb választás. Nappal alszik, éjjel meg zajongani fog :D Ha kifogsz egy undok sünt, azt meg még kézbe se tudod venni.
Rágcsálóból én a tengerimalacot ajánlanám, mert ő jól érzi magát az öledben is és nem tud úgy elsprintelni, mint mondjuk egy patkány vagy egy hörcsög (mivel albérletben laksz, nem lenne jó, ha hipp-hopp megrongálna valamit a kisállatod).
Tarthatsz valami terráriumi állatot is, pl. leopárd gekkót vagy valami lomhább gyíkot :) Nekik viszont spéci felszerelés is fog kelleni (melegítőlámpa pl. ). Tarthatsz teknőst is.
7/8 anonim válasza:
Nekem sok hörcsögöm volt,tudom ajánlani.
8/8 anonim válasza:
Sztem hörcsögöt vegyél de készülj hogy rövid életűek tudom még ajánlani a tengerimalacot vagy a fehéregeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!