Hogyan győzzem meg a szüleim arrol hogy tarthassak pókot?
Igazábol már tartok egy kis jövevényt titokban eldugva a szobámba. De egyszer megnő.(Geniculata)
Apám tud róla de anyámnak nem merjük elmondani mert nagyon felidegesedne.Hogyan közöljem vele. És hogyan nyugtassam meg h a pok. Szökésbiztosan van lezárva. Nem akarok veszekedést ebből...
Na mi lett? :D Nekem is sokáig tartott rábeszélnem anyumat egy pókra, most van két pókom, egy vagans és egy albo. :) Én mondjuk a helyedben úgy kezdeném, hogy "anyu emlékszel, beszéltünk már a pókokról...", és akkor óvatosan elmondhatnád, hogy van neked egy, meg ettől ne féljen, nem tud kiszökni, és gondoljon bele, hány pók lehet a lakásban, amiket mondjuk nem is láttok, mégsem csinál belőle nagy ügyet, stb. Én ezekkel próbálkoztam, és látod sikerült. :D Majd írj, hogy mi lett, sok sikert.
16/L
Utolsó: Remélem ez vicc volt... Bár annak is rossz. Te hogy ennél, ha kiszednék a fogaidat? A pókok csak foggal tudnak táplálkozni, ezzel kapják el és ölik meg a rovarokat. Persze ott a lehetőség, mint pl darált szív/máj, de ezeknek nem sok a tápértékük, hosszú távon pedig kifejezetten rossz a póknak.
Utolsó előtti voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!