Egy állatnak mi jár a fejében egész nap?
Figyelt kérdés
Tudom, h az állatoknak nincsenek emberi értelemben vett gondolataik, de mégis mit csinál az agya egy kutyának, miközben órákig fekszik egy helyen és néz ki a fejéből?? Valami csak jár a fejében nem? Hiszen álmodni is tudnak!2009. aug. 2. 14:35
1/8 anonim válasza:
Nem tudom, még nem beszéltünk erről a macsekommal....
Egyébként a kérdés érdekes, én is kíváncsi lennék hogy mire "gondolhat" a macsekom egész nap, vagy milyen formában gondolkodik. :) De szerintem ez egy olyan dolog, amit nem nagyon lehet kideríteni.
2/8 anonim válasza:
Én is olyan kíváncsi lennék rá, mert mostanában attól félek hogy unatkozik a kutyám, mert ugye hiába játszom vele, és megyünk sétálni vannak órák mikor magában van, és olyankor min gondolkodik? Vagy mi van olyankor amikor éppen semmit nem csinál? Lehet, hogy tényleg unatkozik? Hát érdekes kérdés, jó hogy feltetted, hátha valaki tud írni valami hasznosat, engem érdekelne!
3/8 anonim válasza:
Szerintem ezt senki nem tudja megmondani sajnos. :) Pedig én is kíváncsi lennék rá. Néha szeretnék tudni "kutyául",hogy megbeszéljem a kutyusaimmal, mit szeretnének csinálni. :D De ezt csak egy állat tudná megmondani. :)
4/8 anonim válasza:
az én kutyám egész nap csak feküdt most a joszágok közelébe kötötük és nagyon jol elvan elnézegeti egész nap.szerintem kell neki is egy kis nyüzsgés
5/8 anonim válasza:
óóó én szinte mindig tudom mire gondol. Csak rá kell nézni.
- ne hagyj itthon egyedül
- add már azt a kaját
- gyere labdázni... ezeket mind fel lehet ismerni a kis szemükben :)
6/8 anonim válasza:
Egyet értek az előző hozzászólóval. Ránézek a macskámra és rá van "írva" a fejére, hogy mit gondol. Ha pl. egy napig nem foglalkoztam a macskámmal, ránéztem és azt láttam, hogy tisztára meg van sértődve, fent hordja az orrát, meg ahogy ilyenkor nézett, mintha valami kis király lett volna.:)
7/8 anonim válasza:
ha az én kutyámnak a teniszlabdát megmutatom, akkor csak ez van a fejében:
"Labda! Az enyém! Labda! Meg kell szereznem! Labda! Az enyém lesz! Labda!"
egyszer annyira kellett neki a labda, hogy remegett érte, szó szerint!
8/8 anonim válasza:
mivel az állatoknak nincs éntudatuk, tehát ösztönlények, így nincsenek olyan sajátos gondolatuk, mint pl. hogy mit vacsorázzanak, vagy milyen fa van az erdőben... azt tudják, hogy ha éhes, akkor ennie kell, vagy ha WC-re kell mennie, akkor nem a WC papírral fog törődni... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!