Szerintetek fáj egy állatnak ha elvágják a torkák?
Szerinted neked fájna?
Miben különbözik szerinted egy kecske?
Ne haragudj, azért vágják el a torkát, hogy ne kapjon levegőt, ezzel ölik meg. Nyilván fáj is, mint bármi, amikor elvágod, aztán, amikor érzi, hogy nincs levegő, a fájdalom háttérbe szorul. Emiatt lehet valaki vegetáriánus, vagy megbékélsz, hogy ez az élet rendje.
Talán levágni én sem tudnék saját kezűleg egy állatot, és sajnálom is, amikor ilyet látok, de nem vagyok álszent, tudom, hogy azt eszem, és ez ezzel jár.
Biztosan... erre már én is gondoltam. Viszonylag gyors módszer az állat megölésére, mert elvágják a légcsövét plusz a nyaki ütőeret is és hamar meghal.
De én annyira sajnálom! Belegondolni is rossz. Majdnem teljesen vegetáriánus vagyok emiatt, csak ritkán eszem húst. Akkor is csak szárnyasokat. Tudom, hogy az ugyanolyan élőlény, de egyelőre nem saját háztartásban élek, nincs más választásom. De amint felnövök, biztos hogy vega leszek.
"Nem 100% ezt várta egész életében.."
Hát hogy ne fájna..?
Ha Te elvágod a kezed nem fáj?
Hát ha a nyakát vágják el akkor valószínűleg nem kap már szegény levegőt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!