Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ez milyen pók lehet?

Ez milyen pók lehet?

Figyelt kérdés

a nappaliban találtam és elég furi...

[link]

2009. júl. 29. 00:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Ez az éjszakai "pókevés" egyébként egy jó nagy kamu, egy urban legend. Egyrészt egyáltalán nem természetes, hogy egy pók, egy olyan helyre másszon be, ahonnan levegő áramlik ki és be (ha már egyszer nyitott szájjal alszik az "áldozata"), és ráadásul nedves is. A másik része a történetnek, hogy még ha egy pók meg is próbálna bemászni valakinek a szájába, akkor sem jutna messzire, mert a nyelv annyira érzékeny, hogy rögtön megmozdulna, lökné ki azt ami a szájba került, persze ezzel egy időben az alvó ember is felébredne.

Csak túlságosan elterjedt a neten ez legenda, és én is már nem egy ismert embertől is olvastam ezt a bölcsességet, amitől aztán még valószínűbbnek tűnik az egész..

2009. júl. 30. 01:40
 22/26 bibi05 ***** válasza:
én úgy tudom hogy egy ember az élete során átlagosan 14 pókot 5 legyet és egy szöcskét eszik meg álmában
2009. júl. 30. 05:08
 23/26 A kérdező kommentje:
én a national geographic-on hallottam bár ott 20 pók volt...
2009. júl. 30. 10:32
 24/26 bibi05 ***** válasza:
Hát az még jobb:)-bár én egyet sem szeretnék megenni se pókot se szöcskét se legyet:)
2009. júl. 30. 23:14
 25/26 anonim ***** válasza:
szia,szerintem egy szongáriai cselőpok hímje aki elindult nőstényt keresni mielőtt elpusztul..
2009. aug. 3. 17:33
 26/26 anonim válasza:
nekem is ilyenem van szerintem farkaspók én beletettem az akváriumba már szőtt hálót is
2012. márc. 20. 19:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!