Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Szeretnék már nagyon?

Szeretnék már nagyon?

Figyelt kérdés
Szeretnék örökbe fogadni egy cicát vagy egy kutyust. Aki tud az írjon.

2012. aug. 25. 09:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Az első vagyok. Te ezt írtad: "Szeretnék örökbe fogadni egy cicát vagy egy kutyust. Aki tud az írjon." Én válaszoltam rá, hogy : MIT? Már hogy mit írjunk. Nem írtál semmit magadról, csak utólag. Nem írtad, hogy menhelyek címét, vagy olyan címeket szeretnél, ahol vannak ilyen állatok. Azt sem írtad, hogy hol laksz? Elég kevés volt az információ! Ezekre hogyan lehetett volna korrektül, rendes számodra kielégítő információt adni??? És még te szidtad le, aki nem úgy válaszolt, mint ahogy te gondoltad. Legközelebb írj ki pontosabb kérdést!
2012. aug. 25. 14:21
 12/12 emir72 ***** válasza:

Katt:

[link]

Ha kérdezel is, arra is válaszolnak. Ráadásul nem fognak rád sózni egy hozzád (és a kicsidhez) biztosan nem illő macsekot.

Fontold meg jól "kit" választasz!

2012. aug. 27. 13:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!