A strandon találtam 3 kagylót és hazahoztam mit adjak nekik enni?
hát ha van a hűtődbe Tesco Gazdaságos amőba akkor azt.
A kagyló a vízből nyeri a táplálékát.nem tudsz neki kukacot vagy hangyát fogni mint egy madárnak,meg fognak dögleni.
sorry
Ki képes házi állatkának ,,befogni,, kagylókat? xD =D
Szerintem is vidd vissza őket, ha azt akarod, hogy életben maradjanak.
Mi az akváriumba raktunk összel vagy másfél tucatot és elég sok megmaradt belőlük. (és még jól is érzik magukat: lehet látni ahogy mozognak + esznek, stb).
Amikor a Duna olyan nagyon alacsony volt, hogy ezek a szerncsétlen kagylók 10-15 méterre voltak a víztől akkor szedtük öket. (+ rengeteget visszadobtunk a vízbe)
Nem etetem külön őket.
Az aksiban elég sok hal meg csiga van + egy erős szűrő, nagy az áramlás és gondolom elég kaja maradék van a vízben...
Ha nincs akváriumod akkor valószínűleg nem fognak életben maradni. :-(
Mi is csak onnan tudjuk, hogy jól érzik magukat mert látjuk ahogy néha kicsit megnyílnak és látszi egy kis cső szerűség bennük és ha jön valamelyik harcsa a közelübe akkor becsukódnak... mondjuk ezek kb: 1cm kis kagylók.
Én is találtam 1 kagylót.
Mit eszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!