A legyek harapnak? Mert van egy falu, ahol azt mondják a helyiek, hogy a legyek harapnak. De a legyeknek nincs foguk. De nem lehet nekik ezt megmagyarázni és már kezdenek elbizonytalanítani, pedig bioszból jó vagyok.
Foguk? Te jó ég, ha pár falusi abban elbizonytalanít, hogy van-e foguk, akkor nem lehetsz olyan jó bioszból...
Nem, nem "harapnak" és nem is csípnek. Ezek tévhitek. Én is hallottam már ezt emberektől, de baromság. A szájszervük kb. olyan mint egy szívószálra felszúrt szivacs, ezzel harapni nem lehet. Fullánkjuk meg nincs. Egyedül a lábuk kaparászása csíphet egy kicsit a bőrön, bár én még ilyet sem éreztem. Viszont a böglyök tudnak szúrni (az sem harapás, hanem vérszívás tulajdonképpen). Próbáld valami könyvvel meggyőzi őket, de először magadat győzd meg!:D
Köszönöm, most újra bízom magamban.:P
Megyek is meggyőzni őket, köszi.:D
szia!
Igen, "harapnak". A sima házi legyek. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a szívó szájszervét rá "vákuumozza" a bőrödre. Tudod, mi az a köpölyözés, Na valahogy úgy. Olyan érzés, mintha megcsípne a szúnyog. Mifelénk úgy mondják, hogy csíp a légy. Pedig nem csíp, csak ilyen fájdalmat okoz. De nyoma nem marad.
Erre gondoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!