Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » SOS! Segítene valaki?

SOS! Segítene valaki?

Figyelt kérdés

Hogy tudom az ilyen pókokat ki irtani?? Leütni nem lehet,mert piszok gyorsak ,és hatalmasak.

A képen egy kisebb példány van. Ezt is csak távolról mertem lefotózni..

Kérlek mondjátok meg,hogy lehet megölni őket???

[link]

2012. aug. 11. 12:44
 1/3 anonim ***** válasza:

ilyenek nálunk is vannak elvétve. nem olyan gyorsak, hogy légycsapóval ne lehessen likvidálni őket -_-

ha meg félszből nem mersz odacsapni erélyesen, hagyd másra vagy használj légy és szúnyogirtót.

2012. aug. 11. 13:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Lakásban vannak?Mert ha nem,miért akarod kiírtani őket?Talán megtámadtak?Jobban félnek tőled,mint Te tőlük!Nálunk a fáskamra tele van kis keresztespókokkal,én sem rajongok értük,de kikerülöm a hálót, megyek tovább,és békénhagyom őket.Miért bántsam őket?Ők sem bántanak.
2012. aug. 11. 20:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Biztos tudsz valami pókirtót venni valahol!Nagyon sok van?Mert ha igen lehet hogy valahova lefészkeltek,és akkor a fészket kéne megszüntetni!
2012. aug. 14. 19:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!