Ez milyen rovar? (kép lent)
a szobámban mászkált.
hasonlóval (2-3mm) szoktam találkozni éjszaka, de ez legalább 2cm volt!
mi lehet ez? és hogyan jutott be a szobámba?
minden ablakon van szúnyogháló. biztos nem csótány! azt már kiírtottuk. ennek sokkal rövidebb a csápja és kerekebb a "páncélja" és sokkal sötétebb
Látom baleset érte szegényt... :D
Sajnos nem tudom a nevét, de abban teljesen biztos lehetsz, hogy ez nem csótány. Emellett szerintem ártalmatlan, nem kell tartanod tőle. Persze tudom, hogy nem öröm ilyesmi a házban...
Lehet, hogy az ajtónál mászott be, vagy az ablaknál van valahol egy kis rés, vagy esetleg a "vezetékes dobozból" (az a kis lyuk, amit általában egy kör alakú lappal takarnak le) a falon... Ha a napokban nem találsz többet, akkor nem kell vele különösebben foglalkozni, előfordul, hogy beszökik egy-egy bogár. Ránézésre olyan bogárnak tűnik, amely kint él, igényli a föld és a növények jelenlétét. Szerintem csak "betévedt" a szobádba.
köszönöm a válaszokat!
sajnálatos baleset érte,mivel nem láttam szívesen... :S
remélem nem találkozom hasonló "szépséggel" és nyugodtan tudok aludni.
nem volt lehetőségem kivinni a szabadba ezért tapostam el.
én személy szerint örülnék ha eltaposnának, de ez nem ehhez a témához tartozik...
Persze, nálatok nincs ablak se ajtó...ja majd pont elhiszem.
Amit nem ismerek vagy nem szeretek, és kisebb nálam, azt el kell taposni...Nah ez a felfogás juttatta oda a világot, ahol most tart, egyszerűen elkeserítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!