Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Beköltöztünk 1 panel lakásba...

Beköltöztünk 1 panel lakásba ahol egyből megjelentek az ágyi poloskák. A gyerekemet és a páromat nem bántja de engem nagyon. Szoltunk az irtosnak (2szer lefujt) de szinte semmi változás. Mit lehet még csinálni hogy végleg eltünjenek?

Figyelt kérdés
Hogyan tudnánk kiirtani a bogarakat? Szivesen fogadom a válaszokat.

2012. jún. 20. 07:44
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Szia!mivel fujtátok le az ágykeretet?ha valoban poloska lakozik nállatok nekem azt mondta az irtós h az amit a boltban veszünk irtószert kevés!! sztem érdemes lenne éjszaka felkelni felkapcsolni a villanyt mert ezek a "dögök" éjszaka másznak az emberre,és szivják az ember vérét.Nekem a csipések nagyok voltak piros volt a csipés környéke kb a piros folttal kb 10forintos nagyságú foltjaim voltak és nagyon viszkettek,egymás mellett volt több is.Párodon nincsenek csípések?? mert ezek a mocskok a nők vérét szivja és megkülönbözteti a ffi bőrt a nőitől mert nekünk nőknek vékonyabb a bőrünk elméletileg és könnyebb a dolguk nekem ezt az irtós mondta el.Szóval javaslom h éjszaka nézzetek körül mert gyorsan szaporodnak.Nekem B rh pozitiv a vércsoportom. majd ird meg h mire jutottatok.Várom a válaszodat.
2013. ápr. 8. 21:42
 32/33 anonim válasza:
Szia. Egy ismerősöm rovarirtással foglalkozik és tőle kaptunk egy szert, iszonyat büdös volt. De úgy látszik sikerrel jártunk mert megszűntek a csípések. De egy árva bogárral nem találkoztunk :), szóval rejtély hová bújt el akkor. Köszi a segítséget!
2013. máj. 2. 14:34
 33/33 A kérdező kommentje:
Szia :) örülök h elmúltak a csipések,és reméljük ha nem láttátok bogarat h már nincsenek. :)
2013. máj. 3. 07:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!