Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Beköltöztünk 1 panel lakásba...

Beköltöztünk 1 panel lakásba ahol egyből megjelentek az ágyi poloskák. A gyerekemet és a páromat nem bántja de engem nagyon. Szoltunk az irtosnak (2szer lefujt) de szinte semmi változás. Mit lehet még csinálni hogy végleg eltünjenek?

Figyelt kérdés
Hogyan tudnánk kiirtani a bogarakat? Szivesen fogadom a válaszokat.

2012. jún. 20. 07:44
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Találtam a 3 fujás után is 2bogarat az ágy alatt de friss vér nem volt benne és le volt lassulva ez jo jel???
2012. jún. 30. 04:46
 22/33 anonim ***** válasza:
Albérletben vagytok? Ha igen, költözzetek el mielőbb!
2012. júl. 2. 20:47
 23/33 A kérdező kommentje:
igen albérletbe lakunk de már nincsenek bogarak a főbérlő állta a költségeket.
2012. júl. 10. 09:19
 24/33 anonim ***** válasza:
Én inkább költöznék, még bármikor visszatérhetnek, ha nem volt alapos irtás.
2012. júl. 13. 16:26
 25/33 A kérdező kommentje:
Reméljük nem:) Próbálom a jó oldalát nézni a dolognak :)amugy alapos volt az irtás :)
2012. júl. 13. 23:55
 26/33 anonim válasza:
vissza tértek még utána vagy megszűnt a probléma?
2013. ápr. 6. 20:26
 27/33 A kérdező kommentje:
Kedves kérdező hálistennek nem jöttek visza habár nállunk 3× volt kint az irtós de 3-ra sikerült.
2013. ápr. 7. 08:50
 28/33 anonim válasza:
A tegnapi kérdező vagyok. Köszönöm a válaszod. Ti találtatok bogarakat vagy a nyomait? Merre voltak? Engem 1 hete csipked vmi és a lepedőn az én térfelem volt pár pötty vérfolt ezért gondoltunk ágyi poloskára. Átnéztünk minden bútort de eddig nem találtunk semmit.
2013. ápr. 7. 10:10
 29/33 A kérdező kommentje:
Szia igen mi rengeteg bogarat találtunk az ágyban az ágyszövetének alján.A páromat és a fiamat nem bántották csak engem.Neked vannak csípéseid? milyenek és mekkorák??utálatos 1 bogár ezt tudom mondani undoritóak!!!én éjszaka is felébredtem arra h csip vmi és mikor megláttam irtottam igaz alig aludtam.Azt javaslom h nem tudom milyen ágyatok van de jol nézzétek körbe az ágyszövet alatt bútorokat párnázott széket csillárt fal melletti réseket mindent amit csak tudtok mert iszonyatosak!!
2013. ápr. 8. 11:22
 30/33 anonim válasza:
Szia. Nagyon köszönöm hogy ismét válaszoltál. Fenyő ágykeretes ágyunk van, átnéztük teljesen, a matrac szélénél is végig, a komódot, éjjeli szekrényeket is (amik inkább polcosak). A laminált padló szegő lécénél sem láttunk semmit, repedés nincs a falon (új építésű társasház). Annyit csináltunk hogy a szegőlécnél és az ágykeretet befújtuk. Szerinted elegendő? A csípések szúnyogcsípés nagyságúak voltak és mindig csak reggelre, a lábszáramon 5 helyen, a vállamon is annyi. Egyszer a bokámon, de azok aprók voltak és egy db a derekamon és egy db a csuklómon. Remélem sikerült kiirtani attól függetlenül hogy nem láttuk ténylegesen, nem akarom hogy ellepjenek minket. Azt hallottam ezek a mocskok az AB vértípust kedvelik. Te is az vagy?
2013. ápr. 8. 15:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!