Beköltöztünk 1 panel lakásba ahol egyből megjelentek az ágyi poloskák. A gyerekemet és a páromat nem bántja de engem nagyon. Szoltunk az irtosnak (2szer lefujt) de szinte semmi változás. Mit lehet még csinálni hogy végleg eltünjenek?
Figyelt kérdés
Hogyan tudnánk kiirtani a bogarakat? Szivesen fogadom a válaszokat.2012. jún. 20. 07:44
11/33 anonim válasza:
pl elbujhatnak: Képkereten, függönytartók, csillárok , felső ablakkeretnél, Nálam kb 3 hónapig voltak de írtás útán még akadtak egy páran, de végűl azok is mind meghaltak szóval normális ha fújás után még látsz 1-2 darabot.!!!:)
12/33 A kérdező kommentje:
Nállunk aluminium a függönytartó új műanyag ablak keretek vannak. A csillárnál nem vettem észre,mert akkor gondolom másznának a csilláron.Remélem 3 fujásra mind elpusztul már!!Nálad is jo sok időre pusztultak el ezek a fránya bogarak.De sikerült elpusztitani.
2012. jún. 24. 01:14
13/33 anonim válasza:
Hátt remélem sikerül az írtás kedden, és elpusztulnak a petékkel együtt:).!!!
14/33 anonim válasza:
A szakszerű irtás során konkrétan minden lehetséges búvóhelyen történik kezelés - nem csak az ágy hanem a szobában levő bútorok alja, mögötte, függönykarnis, képkeret stb. Így egy irtás kb egy, másfél óra... A második irtás azért kell, mert a peték nem pusztulnak el az irtószertól, a kikelt rovarokat újra le kell kezelni :
15/33 A kérdező kommentje:
Én is remélem h megszabadulunk már tőlük örökre! de már 2-3 éjszaka ota nincsenek csipéseim akkor nyert ügyünk lenne???
2012. jún. 26. 00:19
16/33 anonim válasza:
A petéket az irtószer nem pusztítja el. A peték 10-14 nap alatt kelnek ki, akkor általában meg kell ismételni az irtást a biztos eredmény érdekében... De ha már megvolt a második irtás akkor rendben lehetnek a dolgok...
17/33 anonim válasza:
Az a lényeg ha megvolt az írtás, ne moss fel a padlót!!!
18/33 A kérdező kommentje:
Meg volt a 3-dik szórás és ez erősebb vegyszer volt. Sztem kihaltak nincs csipésem 5-6 napja kb. Nem mosok fel 3 napig ezt mondta az irtós.
2012. jún. 27. 12:59
19/33 anonim válasza:
örülök neki, remélem végleg megszabadultá tőlük!!!!!
20/33 A kérdező kommentje:
Remélem én is!!!!!! Nagyon remélem!!!
2012. jún. 28. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!