Kutyát vagy macskát vegyek?
Hogy melyikkel van kevesebb gond? Ha házba, akkor szerintem a cicus a megfelelőbb(igaz én kutya párti vagyok, ezért fáj is ezt kimondanom:) ) könyebb alomra szoktatni, szerintem jobban el van egyedül még a gazdi dolgozik.
Kertbe viszont abszolute kutya! Lehet vele játszani, tanítgatni , figyelmesek, ezért jó támasz tud lenni a gazdinak. Én ha szomorú vagyok, csak ki megyek egy kicsit a drágámhoz simogatgatom, ő meg odabújik hozzám, mint aki vigasztalni próbálna. Nagyon édes!:)
Kevesebb gond, de állatot akarsz? Jól gondold át, egy állat az élete végéig felelőség, pl. ha nyaralni akar a család a házikedvenc...?
Amúgy főleg bérházban a kutyával naponta többször le kell menni sétálni, ezt a cica nem igényli. Törődni, játszani mind a kettőval kell, na meg ettetni, friss innivalóról gondoskodni, orvoshoz vinni (főleg ha baja van) stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!