Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Csótány. Ettől sokkoltam...

Csótány. Ettől sokkoltam magam! Tudtátok ezt? Főleg panelban lakók!

Figyelt kérdés

Egészségügyi veszélye:

A csótány elsősorban fertőző betegséget terjeszt (baktérium, féregpete, gomba, vírus), de a közvetlen érintkezés allergiás reakciót is kiválthatnak az emberben. Előfordulhat azonban, hogy a csótány éjszaka az emberre támad, és megrágja áldozatuk körmeit, szemhélyát, vagy ajkait, amelynek következtében súlyos lelki sérüléseket szenvedhet áldozatuk. Ilyen esetekben nem ritka a rovarok elleni erős félelem (inszektofóbia) kialakulása is.

2009. jún. 29. 13:58
1 2
 11/12 kavipeti85 válasza:
0%
Na, és ahhoz mit szóltok, hogy egy átlagos ember az élete során kb. 8 pókot nyel le alvás közben???
2011. máj. 26. 02:08
 12/12 anonim válasza:
Én egyet sem, mert minden nap rovarírtózok és nagyon sterilen tartom a lakást. A csótányoknál nincs ocsmányabb élőlény. Volt nálunk is, kiderült az alattunk lévő nyanyától jöttek át. Azóta már kicserélődött igényes lakóra :)
2016. júl. 3. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!