A 10-es skálán mennyire szereted az állatokat?
Nos, nem tartok állatot, mert nincs rá lehetőségem és az életmódomnak nem felel meg. Amikor volt rá lehetőségem, akkor az alapszükséglet sokszorosát biztosítottam neki. És ez nem arról szólt, hogy az asztalomról evett ezüsttálkából, hanem hogy azt kapta, ami neki a legjobb.
Nem használok állatokon tesztelt kozmetikumot (igen, lehet mutogatni, hogy de a gyógyszerek..., és valóban, azokat beszedem, ha szükséges), vegetáriánus vagyok, a szobába bemászó rovarokat nem pusztítom, hanem kiteszem. Nem fujjogok arra, amit nem ismerek, vagy elsőre bizarrnak avagy csúnyának tűnik, hanem megpróbálom megismerni.
Tágabb értelemben azon vagyok, hogy ne fogyasszak többet lehetőleg semmiből, mint ami szükséges: áramot, vizet stb. hiszen ezek a dolgok élőhelyeket tesznek tönkre.
Amíg tehettem, támogattam egy szervezetet, sajnos most ezt is be kellett szüntetnem egy időre.
Ezek azonban mind csak szikár tények, és leírva épp olyan száraznak tűnik, mint a Te felsorolásod.
A szeretet meg érzés. Az tök más.
Természetesen 10!!!!
Ilyen kérdést! :DDD
A csótányra nullát mondanék,
de amit szeretek az 10.
10/10. 😸
Van néhány állat, amit nem szeretek, de ők nagyon kevesen vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!