Tényleg egészségtelen halakat, illetve vízben élő állatokat tartani a HÁLÓSZOBÁBAN?
nem tudom ...én is csodálkoztam mikor mesélték... állítólag semmilyen vízben élő állatot nem lehet tartani hálószobában
talán akkor egészségtelen, ha nincs lezárva az akvárium teteje és a víz ki tud párologni... :/ vagy ez is hülyeség?
Erről eszembe jut egy egykori feng-shui őrült barátnőm.
3 cm-rel arrébb toltam nála egy asztalt, majdnem stroke-ot kapott, mert úgy rossz felé keringett a csí. :D
Bio hálószobája volt. Nem elektromos cucc, műanyag nem volt benne!
Mikor nálam volt, egy sűrű rézdróthálóval takartam el az aksi alatti szekrényt, abban volt a külső szűrő, meg mögé dugtam az elosztót. Így leárnyékoltam az elektromágneses hullámokat.
De ha nem elmeháborodott az ember, akkor nem kell ilyeneket csinálni. :)
A víznek, és az állatoknak szerintem semmi közük az egészségtelenséghez. Viszont a túl sok elektromos készülék állítólag tényleg hatással van az emberekre.
Ez egy feng shui szabály, amiben vagy hiszel, vagy nem, de semmi köze sincs semmi tudományosan igazolható dologhoz. Én nem értek hozzá, de valami olyasmiről szól, hogy a hálószobában a tűz elemének kell erősnek lennie, amit elnyom egy ilyen vizes dolog. Van valami a pénzzel is, a halak és a víz ehhez kapcsolódik az ázsiai hitvilágban, és ennek sincs helye a hálószobában. Kérdezd meg az ezotéria rovatban, ott többet tudnak mondani erről.
De semmi orvosi oka nincs a dolognak. Általában még kifejezetten jót is tesz, mert a lakásokban gyakran túl száraz a levegő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!