Ez egy kellemetlen jelenség. Egyszer vettem trópusi orrszarvúbogár lárvákat, ezek az atkák irtották ki őket. Hetente kétszer kellett őket lekaparni a lárvákról, olyan gyorsan szaporodtak. Se a talajcsere, se a kiszárítása vagy a tocsogósra vizezése nem vált be. Végül feladtam és inkább fertőtlenítettem mindent. Vegyszerrel nem irthatóak a tücsökről, mert ugyanúgy ízeltlábúak az atkák is.
Szerintem hosszú távon te is akkor járnál jobban, ha felszámolnád a tücsöktenyészeted, kimosnád a felszereléseket forró ecetes vízzel és mindent befújnál rovarirtóval.
köszi
de így nem etethetem fel a kaméleonnal?
Ha fel eteted szerintem a terkójába ugyan úgy elszapododhatnak.
Én állomány felszámolást tartanék. :/ Vagy horgászoknak vagy tyúkoknak odaadnám.
Ez bizony atka.... az én csótánytenyészetemet is ellepték, sajnos kiirthatatlan és ki kellett dobnom a csótikat...:-/ Ill. hullottak is maguktól...
Szóval csatlakozom sajnos, ki kell dobni és mindent fertőtleníteni... :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!