Mások is tapasztalták, hogy idén jóval több darázs van a szokottnál? Miért? Mi lehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
Nemcsak a mi házunk környékén, mert mások is panaszkodnak, tőlünk távolabbra is (kilométerekkel odébb...)2011. aug. 25. 16:34
1/12 anonim válasza:
jó kérdés, nálunk, az a furcsa, hogy egyáltalán nincs. komolyan, még egyet sem láttam idén nyáron! pedig régebben viszonylag sok volt....
2/12 anonim válasza:
nem tudom miért vannak többen, de tapasztaltam én is. Pest megyében lakunk, és durva, mert be akarnak jönni állandóan fészket építeni, minden rést be kell tömni, mert megtalálják.
3/12 anonim válasza:
Basszus, ez hihetetlen! Tegnap arra gondoltam, hogy ugyanezt a kérdést felteszem itt! Döbbenet!
(És ezzel egyben válaszoltam is az első kérdésedre. A másodikra sajnos nem tudok.)
4/12 anonim válasza:
Igen, rengeteg van. Ráadásul szállnak be a lakásba -.- Félek egyszer megcsíp egy!
5/12 anonim válasza:
Ja ja nálunk is így van.Nagyon sok van...
Miskolcon.
6/12 anonim válasza:
Nálunk is sok van. Tavaly szúnyog volt egy rahedli (most az itt szinte nincs is) de darázs van dögivel basszus. :O
7/12 anonim válasza:
Elméletileg azért mert nagyon elszaporodtak, és nem kezdék el időben írtani őket..És olyan rossz, amúgy tényleg mert ha a kertben ebédelünk akkor elkezdenek körülüttönk hemzsegni...:/
8/12 anonim válasza:
A darázsszülök kapnak a darázsállamtól darázsnevelési támogatást.
9/12 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy még él a természet.
Vagy azt, hogy a természetes ellenségeiből viszont most nincs annyi.
Elég baj lesz majd az, ha nem lesznek már darazsak.
10/12 anonim válasza:
Igen nálunk is nagyon sok a darázs, nem tudom miért, de eddig még sosem volt ilyen sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!