Milyen kisállatot ajánlanátok?
Szerintem aranyhorcsogot vegyel. Nagyon aranyosak :))
Nekunk 3 van es mindegyikkel mindennap foglalkozunk. A 12 eves lanyom is imadja oket, lehet gyurmazni, jol alljak a sarat :))
Szerintem dzsungit vegyél. Nagyon édesek, szeretni valóak, és ha foglalkozol velük, akkor nagyon szelídek lesznek. Nekem 4 van, mindegyik mászik a kezembe, ha kinyitom a ketrecet. Szinte kaját is alig tudok adni nekik, mert belemásznak a kezembe, és úgy esznek, aztán meg jönnének ki.
A ketrec 5-6 ezer körül mozog, ami tényleg nagy, mert hiába mondják, hogy mivel picik, elférnek kis helyen, kell nekik a hely, mert az enyémek is unatkoznak a ketrecben, pedig a legnagyobb méretűt választottam, amit lehetett. Maga a hörcsög 7-900 körül van, ha kettőt akarsz, javaslom, hogy külön állatboltba vedd a kettőt, így biztos nem lesznek tesók. De ha nem akarsz kölyköket, akkor egyet, csak akkor tényleg foglalkozz vele, mert amikor nekem még egy volt, akkor depis lett az egyedül léttől, pedig több órát foglalkoztam szegénnyel.
Úgyhogy én a dzsungáriai törpehörcsögöt ajánlom, ők mindig produkálnak valami vicceset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!