Milyen kisállatot ajánlanátok? Bőv. Lent.
Sziasztok!
a páromnak szeretnék szülinapjára egy kisállatot venni.Mert hamarosan hazamegyek(Németországban él)tőle, és hónapokig nem is találkozunk.Gondoltam h ne legyen egyedül, kap egy kis kedvencet.De nem kutyát,macskát mert kb 10 órát dolgozik naponta.
Mindegy, h növényevő vagy mindenevő-e, kaját tud biztosítani neki. a lényeg h kibirja az egyedüllétet, és szükség esetén a 10 órás vonatutat.
Várom a javaslatokat.
Szerintem legyen aranyhörcsög! Egész nap alszik, csak este kel fel, és beéri kevés foglalkozással is. Lehet szállítani, kis helyen elfér. És ami a lényeg, hogy hörcsögből CSAK egyet lehet tartani egy ketrecben, mert nem viselik el a fajtársukat, verekedni fognak, meg is ölhetik egymást!
Tengerimalacot ne, mert a malacok társas állatok, és minimum kettő kell belőle, elég sok helyet igényelnek, és viszonylag intenzív törődést.
Úgyhogy szerintem a hörcsög lenne a megfelelő választás.
Rossz ötlet. határokon állatorvosi papírokkal engednek csak át állatot, akár hörcsög, akár más.
Ajándékba nem szabad állatot venni.
Napi 10 órát dolgozik, nem lesz kedve utána egy ... hörcsögöt piszkerálni.
Mindent elolvastam a tengerimalacról, hörcsögről,és a degukról is.
Nem ugy ajándékoznék, h nem tud róla, régóta mondogatja, h szeretne,biztos hogy gondozná, szeretgetné.
De ha ezeknek a kisállatoknak is kellenek papirok h haza tudjam vinni, akkor inkább mégsem veszek.persze ha beteg lenne elvinnénk orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!