Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mikor kapta a gyereked az...

Mikor kapta a gyereked az első állatát? Hány éves volt? Foglalkozott vele vagy rádmaradt? Mikor ideális a gyermeknek állatot venni?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 13. 10:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Amikor én megszülettem anyuék vettek egy kutyát is,1 év múlva befogadtak még egyet és 1.5 évvel rá macskát is,nagypapám madarakat tartott ( 7 fajtát kb 100 darabot)-és együtt éltünk,voltak tyúkjaink és kacsáink is.

Én etettem mind,játszottam velük,tanítottam stb.

Most már 21 évese vagyok,van 1 kaméleonom,1 iguánám,1 macskám,1 nyulam és 1 kutyám is meg egy óriás csigám.

De volt már kígyóm,hörcsögöm,teknősöm,tengerimalacom... :)

Kb 7 éves kortól már kutyát önnálóan sétáltattam és 11 éves kortól én főztem nekik :)

2012. ápr. 13. 15:27
 12/12 anonim ***** válasza:
10 éves szülinapomra kaptam az első állataimat, két ékszerteknőst. Segített benne apukám, hogy mit hogyan, de alapjáraton én foglalkoztam velük. Aztán nemsokkal rá jöttek a halak, meg egér, hörcsög, innentől nem volt megállás. Mindig szépen gondoztam őket, nem a szüleimre maradt. De én már kb 3 éves koromban bogarakat gyüjtöttem a kertben, meg kutyákkal játszottam, imádtam az állatokat mindig is.
2012. ápr. 13. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!