Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az alábbi...

Mit gondoltok az alábbi videóról? (SOKKOLÓ)

Figyelt kérdés

[link]

Az oldal alján van a videó,de szerintem a szöveget is olvassátok el! SOKKOLÓ!!!:@

2009. jún. 16. 15:45
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

egyszerűen undorító az ember...pont jókor írtad ki a kérdést, mert ma délután néztem meg a Földlakók c. filmet. azóta nem bírok húst enni. ma zöldséget vacsoráztam (ez elég ritka...). sőt, közbe többször majdnem elhánytam magam és oda se mertem nézni, a hangfalat is kikapcsoltam, mikor a haldokló állat visított...egyszerűen szörnyű az egész.

érdekes, hogy míg egy állat halálát nem bírom végignézni, egy emberét simán. sőt, ha az lenne, teljes lelki nyugalommal akasztanám fel a lábánál fogva és vágnám el a torkát az összes ilyen idiótának, akik naponta vérben fürödve ölik az állatokat...

2009. aug. 19. 20:43
 32/37 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek!
2009. aug. 19. 22:37
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ez a Földlakók című "film" magyar felirattal. Amikor végignéztem, akkor elgondolkodtam, hogy örülnék már egy világvágánek vagy valami féle megtisztulásnak.

2009. nov. 14. 12:27
 34/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket megnéztem és hát ne tudjátok meg a film közben kb5-6 X ki kellett mennem inni egy kis vizet és megmosnom az arcomat annyira rosszul lettem és sírtam :(
2009. nov. 14. 14:53
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

Hát jóvan, Isten, megölte az embereket a bibliában, mert gonosznak látta őket, mert valaki elvett valakitől egy fűszálat és megette. Nem azért mondom, de most mikor a világ így rohad, nem tudna valamit csinálni? Mondjuk mittomén... világtüzet... bánom is én, de a jó embereket mint mi vagyunk, azé hagyja meg!!!!! Nem? :@

Én az ilyen hülyéket, sőt, az még enyhe kifejezés, mindret annál fogva, ami a legjobban fáj nekik, szépen ki lennének fesdzítve egy hosszú sorban, én meg fognék egy nagy kést, és egymás után kaszabolnám le őket.... Most nem?????

2009. nov. 22. 09:46
 36/37 anonim ***** válasza:
de, pontosan. engem annyira kikészít egy ideje az emberek efféle meg ilyen sokkoló, hihetetlen viselkedése, hogy nem bírok így élni... nem tudom mi lesz. az lenne a legjobb, ha felrobbanna a bolygó.
2009. dec. 25. 17:44
 37/37 anonim ***** válasza:
Az embernél nincsen csodálatosabb? De hitványabb,semmirekellőbb sincs!Szánalmas ez a világ.
2010. jan. 4. 10:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!