Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az alábbi...

Mit gondoltok az alábbi videóról? (SOKKOLÓ)

Figyelt kérdés

[link]

Az oldal alján van a videó,de szerintem a szöveget is olvassátok el! SOKKOLÓ!!!:@

2009. jún. 16. 15:45
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

na most sírtam el magam :(((

hogy képesek ilyet tenni az állatokkal???

2009. jún. 16. 16:19
 22/37 anonim ***** válasza:
97%
Úristen!!szegény kicsi állatok!Hiszen ők semmit sem tesznek,mégis őket bántják:( istenem, hove jutott a világ
2009. jún. 16. 17:25
 23/37 anonim ***** válasza:
49%

Ó, gyerekek...

Nézzetek meg a youtube-on a kóser vágásról videót.

Mindenkinek ajánlom.

http://www.youtube.com/watch?v=l6v14LrWWgU

http://www.youtube.com/watch?v=KAUSC12b-Eo

De aki nem akar, annak annyit, beterelik egy kalodába, felfeszítik a fejét a szarvasmarhának (vagy az adott állatnak), aztán jön egy faszi egy nagy késsel és elvágja a tokát. Szerencsétlen jószág fuldoklik egy jódarabig, ömlik a vére, addig felhúzzák a hátsó lábainál, és úgy pusztul el.

Nesze nektek roha.ék zsidók, kóser kaja....

(pedig én nem vagyok alapjáraton antiszemita)

2009. jún. 16. 20:02
 24/37 anonim ***** válasza:
95%
Most komolyan cigányozni nem lehet, mert kiakad az Unió meg ilyen-olyan szervezetek, kutyát, macskát -elvileg- nem lehet megrugdosni, akkor milyen alapon mennek el ezek mellett? Ez felháborító! És csodálkoznak, ha megy az állat meg a környezet védelem, mikor "csak" a nagyi kutyájára, meg játszótéri szemetelésre terjesztik ki a szabályokat, közben meg nyűvik ki az esőerdőt, meg perverz beteg emberek ámokfutnak a vérben, puszta hobbiból. Mert ha olyan fontos lenne az a fókabőr, akkor be is injekciózhatnák őket, nem mintha akkor nem zavarna, de azért nem mindegy!
2009. jún. 17. 00:43
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

Én már sajnos nem tudok kiakadni az ilyeneken. Az egész világ beteg, az embereknek nincs szívük. Nincs intelligenciájuk és semmi empátiájuk. És ha egymást ütik-verik, ölik, rabolják ki, akkor ne csodálkozzunk, hogy egy állattal mit képesek tenni. Sajnos ez van és szerintem ez csak rosszabb lesz,ahogy rohad a világ. Azt hiszi, az "csak" egy állat..az már nem érdekes,hogy ők is úgy éreznek,mint mi. De mivel nem jár érte büntetés, csak elviekben(legalább is M.o-n így van), addig nem érzik a tetteik komolyságát. A rendőrség a sok hülye törvény mutogatása helyett inkább alkalmazni kéne, és lehet,hogy a paraszt nem kínozná meg az állatot,ha kapna miatta egy jó kis bírságot vagy esetleg 2 évet. Mellesleg az ilyeket én is irtanám..az összes állatkínzót. És mindig csak annyit tennék vele,amit ő az állattal. Ha csak egy rúgás azt, ha pedig akasztja vagy felgyújtja,akkor meg azt. Szemet-szemért.

Egyébként úgy tudom, Máltán meg olyan hagyomány van, hogyha vonulnak a fecskék, lelövik őket. Az a király,aki többet lő. És akkor csodálkozunk,hogy alig marad fecskénk. Hát,ez is egy szép hagyomány. Őket is lőném.

Én hiszek benne, hogy ha ezek a mocskok meghalnak, megkapják a méltó büntetést a túlvilágon.

2009. jún. 17. 15:07
 26/37 A kérdező kommentje:
Erről még nem hallottam(és akkor még csodálkoznak azon h. ennyi szúnyog és légy van,mivel kevés a fecske):S,hogy lehetnek képesek ilyenre az emberek????:@ őket is szét kellene lőni!Majd ha eljön az az idő,amikor nem lesz mit ennünk,mivel kiirtottak minden állatot és növényt,a vizeket pedig megszennyezték rájönnek tetteik súlyára,de akkor már nem lesz mit tenni!!!
2009. jún. 17. 17:34
 27/37 A kérdező kommentje:
A spanyoloknál ez a bikaviadal is annyira undorító,azon ujjongani h. egy felbőszített állatot(amit egyébként úgy érnek el h. előtte szurkálják az állatot)megölnek:@ A kutya-és a kakasviadal is egy felesleges undorító visszataszító dolog!
2009. jún. 17. 17:40
 28/37 anonim ***** válasza:
96%

Ez is csak a primitív emberek szórakoztatására való állatkínzás akárcsak a kakas-vagy bikaviadal. :(

Mennének inkább sztriptizbárba

2009. jún. 17. 19:50
 29/37 anonim ***** válasza:
95%

16:09

nagyüzemi mennyiségben is hasonló módon kopasztják a csirkéket,nem akarlak elkeseríteni :( sajnos..

2009. jún. 17. 19:54
 30/37 A kérdező kommentje:
Igen,tudom.Sajnos láttam nagyüzemekben készült borzaémas felvételeket is:S nem csoda h. vegetáriánus lettem:S
2009. jún. 17. 22:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!