Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az alábbi...

Mit gondoltok az alábbi videóról? (SOKKOLÓ)

Figyelt kérdés

[link]

Az oldal alján van a videó,de szerintem a szöveget is olvassátok el! SOKKOLÓ!!!:@

2009. jún. 16. 15:45
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
78%
jézusom... De ezekkel nem lehet tenni valamit? börtön vagy nemtudom?
2009. jún. 16. 16:00
 12/37 A kérdező kommentje:
Vannak ezenkívül olyan képek,videók,ahol a cápákat kifogják élve! levágják az uszonyukat és visszadobják őket a vízbe akik uszony nélkül,de szenvedve akár fél órát,ha nem többet elpusztulnak és mindezt azért,hogy néhány milliomos cápauszonylevest lakmározzon 16 ezer ft-ért!!:@
2009. jún. 16. 16:02
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan mondom ilyenkor szégyenlem az emberi fajt,meg azt ,hogy erre a bolygóra születtem.

Én egy verebet se tudnék bántani,nemhogy vérben fürödve állatokat mészárolni.Ehezz nemis fogom fel ésszel,hogy milyen beállítottság és agy kell,felfoghatatlan számomra,szörnyű.

2009. jún. 16. 16:05
 14/37 A kérdező kommentje:
Sőt van ennél is brutálisabb,amikor a fókabébiket élve nyúzzák meg,félig husánggal agyonverve húzzák az autó után ami persze hosszú vércsíkokat hagy a fehér havon és mindezt azért h. mindenféle divat pi.csáknak fókabundából készült kabátot cipőt stb-t csináljanak!:@ és azért a kisfókákat ölik meg mert puhább a bundájuk:S
2009. jún. 16. 16:06
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
igen erről tudok.. ezeket így.. fognám a f.szánál fogva felakasztanám és husángal csapkodnám%!!!!
2009. jún. 16. 16:06
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Jó én egy legyet nemtudok leütni/fújni lelkifurdolás nélkül... ezek ilyenkor mire gondolnak vajon?
2009. jún. 16. 16:08
 17/37 A kérdező kommentje:
Hát én is hallod! Egyébként főleg ilyen okokból lettem Vegetáriánus!
2009. jún. 16. 16:08
 18/37 A kérdező kommentje:

[link]

Házilag összeeszkábált géppel élve!kopasztják a csirkét!!

Nagyon durva!

2009. jún. 16. 16:09
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
én ezeket nem merem megnézni:S egy az hogy elsírnám magam, kettő megkeresném az "embert" és kitépném a belét
2009. jún. 16. 16:11
 20/37 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a fókagyilkolásos cikk fenn.

Ez pedig egy szegény kutya akit egy szemétláda elütött még a belei is kijöttek és ahelyett h. segített volna fogta magát kikerülte és elhajtott!(a kutyus belehalt) Brutális képekkel! [link]

2009. jún. 16. 16:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!