Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire rossz minőségű...

Tényleg ennyire rossz minőségű? Van egyáltalán benne valami ami táplál?

Figyelt kérdés

Amióta egy kicsit jobb fajta tápot adtam a kutyának plusz néha húst,azóta a Chappyt alig akarja megenni.Most sajnos azt kell neki adnom,mert csak holnap tudok venni jobbat.

Ajánlanátok nekem egy jobb minőségű,középkategóriás ,de nem a legszuperebb legdrágább tápot?

Nagyon nehéz választanom,annyi féle van.

Az Acana, Eukanuba tápokat ,amiket sok helyen olvastam nem tudom sajnos megfizetni.

A Fressnapf-os Dog chow,FitFun,Premiere,Select gold,Bio Plan milyen minőségűek?

2012. márc. 27. 07:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

vagy ez?

[link]

2012. márc. 28. 07:42
 12/13 Komendó Anna ***** válasza:
Én a Britekről jót hallottam, de ha a kutyusod kicsit is hajlamos allergiára, akkor nem ajánlom, én a chappyt, nem adnám a helyedben, ha tényleg csak egy nap választ el a táp megvásárlásától, bár nem említetted, milyen korú a kutyusod, de 9 hónapos kortól heti 1 nap böjt inkább használ, mint árt, ha egyébként testsúlya egészséges. A Dog Chow kiváló minőségű másod kategóriás, megfizethető, és ugyan úgy Purina-Nestlé termék, mint a ProPlan. A Select Golddal vannak a legjobb tapasztalataim, de az már valóban nem annyiba kerül, amennyit ér, ezért nem javaslom. Ki lehet még próbálni a Happy Dogot, ami szintén elég jó, az én sport kutyám is ezt eszi.
2012. márc. 28. 10:50
 13/13 A kérdező kommentje:

köszi neked is a választ!!

Most végül megrendeltem a Brit Juniort ,remélem nem lesz allergiás rá,eddig nem vettem észre rajta ilyet szerencsére.:)

Remélem beválik majd ez a táp.Ha nem is a legjobb,de biztos 10x jobb a chappy-nél.:)

2012. márc. 28. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!