Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire rossz minőségű...

Tényleg ennyire rossz minőségű? Van egyáltalán benne valami ami táplál?

Figyelt kérdés

Amióta egy kicsit jobb fajta tápot adtam a kutyának plusz néha húst,azóta a Chappyt alig akarja megenni.Most sajnos azt kell neki adnom,mert csak holnap tudok venni jobbat.

Ajánlanátok nekem egy jobb minőségű,középkategóriás ,de nem a legszuperebb legdrágább tápot?

Nagyon nehéz választanom,annyi féle van.

Az Acana, Eukanuba tápokat ,amiket sok helyen olvastam nem tudom sajnos megfizetni.

A Fressnapf-os Dog chow,FitFun,Premiere,Select gold,Bio Plan milyen minőségűek?

2012. márc. 27. 07:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ez a Josera legolcsóbb tápja:

[link]

Elég sokáig kitart.

2012. márc. 27. 08:18
 2/13 anonim ***** válasza:

Ez a kommentbeli Josera borzalmas lehet, 6ezerért 20kiló??? EL sem merem képzelni, miből van.

EMlítetted a Select goldot, az látod nagyon jó minőségű táp, bár van olyan drága, mint a Royal Canin. Biztosan jól nézted az árát? Amúgy középkategóriában a Dog Chowt ajánlanám.

2012. márc. 27. 08:56
 3/13 A kérdező kommentje:
köszi,akkor valószínűleg a Dog chow lesz.Majd azért még lehet rákérdezek a boltban.
2012. márc. 27. 09:27
 4/13 anonim ***** válasza:
Második, középkategóriás olcsót kérdezett... Még egy olcsó prémiumot tudok, sportkutyások is használják, itt a gyakorikérdéseken csupa jót írnak róla. Én is ki fogom próbálni. ACC energy a márkaneve.
2012. márc. 27. 09:57
 5/13 A kérdező kommentje:
köszi szépen,rákeresek miket írnak róla!
2012. márc. 27. 10:22
 6/13 A kérdező kommentje:
Ezt az ACC-t hol lehet kapni?Csak rendelni lehet vagy esetleg boltokban is meg lehet találni valahol?
2012. márc. 27. 10:23
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom pontosan, gondolom rendelni kell. A Mega Menü magyar táp is egész jó, és olcsó.
2012. márc. 27. 13:18
 8/13 A kérdező kommentje:
ACC-ből nem találok junior kiszerelést.:(
2012. márc. 28. 07:21
 9/13 A kérdező kommentje:

"Második, középkategóriás olcsót kérdezett..."

A Dog Chow akkor nem valami jó minőség?

2012. márc. 28. 07:25
 10/13 A kérdező kommentje:

találtam egy másik fajtát.Erről mi a véleményetek?

[link]

2012. márc. 28. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!