Miért tartotok állatot? Elég drága és időigényes "mulatság" egy kutyáért előbb kelni később feküdni, macska nem túl kedves a terráriumos meg akváriumos állatokat meg végképp minek tartanak az emberek?
Nektek mitek van és minek?
Nekem van egy kaméleonom
Kedves kérdező !
Éni csak sajnálni tudlak ,mint a többiek.
Lehet ,hogy ez csak azért van mert eddig nem volt állatod, de lehet hogy azért ,mert mert.
Az állattartás egy öröm amiben nap mint nap örömed leled. De ha mégbántottak és senki nem deszél veled, a kutyád akkor is odajön és hozza a labdát hogy felvidítson ,vagy csak odaül melléd ,mert érzi hogy rossz a kedved.
Szoval kedves kérdező!
Ha ezek után nem érted hogy miért is tartunk állatot, akkor rajtad nem lehet segíteni.
Nálam ez örökletes betegség. :)
Édesanyám állatgondozó, és gyerek koromban mindig az állatkertben voltam, illetve anyu is mindig "hazahozta a munkáját".
Így én állatok közt nőttem fel.
Ahogy elköltöztem anyutól 3 évig nem volt állatom, hiányzott is, meg nem is.Mindig az volt bennem hogy jó lenne ha lenne valami állat, de azon nem agyaltam hogy szerezzek egyet.
Aztán hozzám szegődött egy macsek, megetettem, megitattam és itt ragadt, igaz úgy hogy a párom kategorikusan kijelentette hogy maradhat mert megfogja az egeret, de a házba nem jöhet.Azóta már bent van... :)
Van egy nyuszim is, ő úgy lett az ősszel hogy a tv-ben láttam egy műsort a törpenyusziról és mint egy kisgyerek rohantam a páromhoz hogy nekem nyuszi kell.Azt mondta nem lehet, aztán addig nyavajogtam neki hogy azt mondta hogy lemegyünk a piacra és ha lesz, akkor vehetek ha nem akkor többet ki se ejtsem a számon hogy nyulat akarok.Teljesen abban a hitbe volt hogy kizárt hogy lesz törpenyúl a piacon, évek óta járunk oda, soha nem volt még.Peche volt, mert épp volt 2 nyuszika, az egyiket elhoztam.Hozzá teszem azóta is lent vagyunk minden szombaton, és nem volt egyszer sem azóta nyuszó. :)
Most mind a két állatommal úgy vagyok hogy időnként a falra mászok tőlük, de ha nem lennének hiányoznának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!