Állatbarátok, milyennek tartjátok ezt az ötletet?
Egy forgalmas főút mellett lakom, és a napokban gázolták halálra a második cicámat. Nem elég, hogy forgalmas az út, de még az előírás szerinti 50 km/h sebességet sem tartják be az autósok. Én is autós vagyok, így látom, hogy az előttünk elsuhanó kocsik, kamionok barátok közt is minimum 70-80 km/h sebességgel mennek.
Kinti cicusoknál benne van a pakliban, hogy elüti az autó, én ezt a kockázatot úgy próbáltam csökkenteni, hogy ivartalaníttattam a macskám, mondván így nem csavarog annyit a leány. Szóval ha az autósok szabályos sebességgel, körültekintőbben közlekednének, remélhetőleg több esélye lenne kis négylábúink életben maradásának.
Ezért arra gondoltam, hogy figyelemfelkeltés és megemlékezés céljából a kerítésem betonaljára festek két fekete cica alakot. Ha ezt többen megtennénk, talán felkeltené az autót vezetők figyelmét, és lakott területen óvatosabban hajtanának.
Mellékelek linket, amin a cica alakok láthatók. Természetesen kutyusokat is lehet festeni.
Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről a kezdeményezésről!
Nem keltené fel a figyelmüket.
Szerinted az autóst érdekli a te macskád? Tisztelet a kivételnek de a 90% -ba magasról sz.rik rá..
Ha sok helyen látnák, akkor szerintem lenne rá esély. Lehet még a média is felkapná a fejét egy ilyen kezdeményezésre, ha sok-sok festett cicát-kutyát látnának.
(Sajnos a képet nem tudtam felrakni, de megpróbálom orvosolni a hibát...)
Na találtam egy alkalmas cicás képet, ilyenre gondoltam, csak feketével kitöltve:
Haha, jó vicc, hogy nem jó ötlet, figyelj ezek nem is állatbarátok!
Remek ötlet!
Ha tudsz mondd el ezt mindenkinek és több helyre is próbáljátok meg! egyébként felfestetted már?!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!