Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ez milyen pók? Ha egy pókot...

Ez milyen pók? Ha egy pókot agyon csapunk vagy felporszívózom akkor néhány nap után hogy kerül vissza ugyanarra a helyre? :O

Figyelt kérdés
Reggel felébredésem után,nemrég,a fürdőbe menetel ezt a dögöt láttam meg a kádunkban :/
2012. febr. 3. 08:29
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
gonoszság, nem gonoszság, én se szoktam kiengedni őket az ablakon, mert az első dolga hogy vissza mászon.. tapasztalat... másrészről meg amikor láttom hogy direkt szórakozik velem a pók (plafonon mászkál, közelit felém, elülök máshoa akkor meg arra jön; meg matek órán padom előtt kezd el bungee jumpingolni majd visszamászni 10 centit majd megint elengedni magát, miközben engem a szívinfarktus kerülget....) akkor nem kímélem meg az életét. Amúgyis minek jön be a lakásba? (szúnyogháló van az ablakon!) Ha nem én ölöm meg, akkor éhen hal.. csak könnyítek a szenvedésén :D
2012. febr. 3. 11:26
 22/28 A kérdező kommentje:
Ezt már én is megtapasztaltam. Mindig kiraktuk a szűrét aztán elvben visszajött. -.-" Hát ha velem ilyen történne ami veled hogy így közelít felém,meg szórakozik,én sikítva rohannék egy másik zugba :D Hát nálunk a kaszáspókoknak sajnos van kajája általában. Bár ha jól tudom csak tavasszal és nyáron. Ugye a legyek... :/
2012. febr. 3. 11:32
 23/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Egy ilyen képről soha, senki nem fogja tudni megmondani, hogy milyen fajú a pók, még a leghozzáértőbbek se.

Egyébként ha lecsapsz egy pókot, az soha, semmilyen esetben sem tér vissza :D Porszívóban pedig még nem voltam, de szerintem azt sem élik túl.

2012. febr. 3. 15:15
 24/28 A kérdező kommentje:
Szerintem meg meglehet mondani milyen fajta pók ez hogy ha valaki felismeri ezt a példányt. Több pók van felrakva ide gyakorira és simán megmondják hogy milyen fajta az a pók amit a kérdező feltett. És egyébként rosszul írtam mert azzal tisztában vagyok hogy ha lecsapunk egy pókot az már nem tud visszajönni. Arra vagyok kíváncsi hogy miért mindig megy vissza egy másik kaszáspók ha sorjában csapom le őket ugyanazon a helyen?! És igazából mindenki mást mást mond. Van aki azt mondja a porszívóban nem tudnak tovább élni. Van aki pedig azt mondja hogy kimásznak. Na most akkor melyik az igazság?
2012. febr. 3. 22:03
 25/28 anonim ***** válasza:
:D :D :D kérdező, te ma már tuti pókokkal fogsz álmodni...
2012. febr. 3. 23:18
 26/28 A kérdező kommentje:
én is úgy érzem sajnos :D
2012. febr. 3. 23:20
 27/28 anonim ***** válasza:
Már harmadszor olvasom el az utolsó kommentedet, de még mindig nagyon jót nevetek rajta! :D elképzelem, hogy komoly, gondterhelt arccal ülsz és azon filózol, ki tud-e mászni a pók a porszívóból?! :D :D
2012. febr. 3. 23:26
 28/28 A kérdező kommentje:
Hehh köszi aranyos vagy :D
2012. febr. 3. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!