Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ez milyen pók? Ha egy pókot...

Ez milyen pók? Ha egy pókot agyon csapunk vagy felporszívózom akkor néhány nap után hogy kerül vissza ugyanarra a helyre? :O

Figyelt kérdés
Reggel felébredésem után,nemrég,a fürdőbe menetel ezt a dögöt láttam meg a kádunkban :/
2012. febr. 3. 08:29
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Hát ez undibb mint az enyém. De ez sem lehet az mert ez nagy és szőrös és barna. Az "enyém" teljes mértékben fekete picike és nem szőrös hanem "csupasz" vagy hogy mondják. Egyébként ezek nem szőnek hálót?
2012. febr. 3. 09:24
 12/28 A kérdező kommentje:
Hát egy cseppet sem vagyok nyugodt,köszi szépen xD Egyébként ha felporszívózom őket akkor onnan tényleg kimásznak??? :O
2012. febr. 3. 09:25
 13/28 anonim ***** válasza:

Szerintem igen, kimásznak, bár ha a férjemtől kérdem ezt, ő kinevet :D

ennek ellenére szerintem tuti kimásznak!

2012. febr. 3. 09:53
 14/28 A kérdező kommentje:
Engem is kinevetnek itthon ha ilyet kérdezek tőlük. Azt mondják jobb ha ezt a kérdést hogy kimásznak-e vagy sem nem teszem fel senkinek :D De nem tudom miért,én egy ideig úgy gondoltam hogy ha felszívom őket akkor ugye a porzsákban lesznek,és ott megfulladnak mert ugye nem jutnak levegőhöz. Most lehet hülyeséget mondtam :)
2012. febr. 3. 09:55
 15/28 anonim ***** válasza:
az egy szellem pók! engem is kísért egy.. úgy eltud tünni, hogy csak na az ember utána meg retteg (félek a pókoktól)
2012. febr. 3. 09:56
 16/28 anonim ***** válasza:
Inkább fogj egy újságot, csúsztasd alá, rakj rá egy poharat, és tedd ki az udvarra. Megértem, hogy félsz, de ő nem akar téged bántani, te se bántsd őt.
2012. febr. 3. 10:00
 17/28 A kérdező kommentje:
Dehogy bántom. Jobban félek tőle mint ő tőlem! De amúgy közben elszökött míg ide felraktam a képét meg írogattam :/ De egyébként jó lenne tudni mert érdekelne hogy ez milyen pók lehetett. Korábban,illetve régebben már találkoztam ugyan itt ugyanezzel. 1-2 évvel ezelőtt. Inkább sűrűbben szinte naponta kaszás pókokkal találkozok :/ Még a cserepes virágaimba is beleköltöznek :/
2012. febr. 3. 10:05
 18/28 anonim ***** válasza:
Én megszoktam őket ölni, sajnálom, úgy vagyok vele, hogy legalább egyel kevesebb, nemmondom, hogy nincs kicsit lelkiismeret-furdalásom, de azt mondogatom ilyenkor, hogy minek jött be a házamba? kellett neki, én sem megyek az ő házába. Tehát "betörőként" tekintek rájuk! Khmmm...hát igen, ez vagyok én :D
2012. febr. 3. 11:07
 19/28 A kérdező kommentje:
Végül is igazad van :D Te sem mész az ő házába be,de mondjuk nem is igen tudsz hacsak nem vagy parányi kis borsószem nagyságú mint pl egy hangya :P
2012. febr. 3. 11:09
 20/28 anonim ***** válasza:
:D hát nyilván, de a lelkibékém érdekében jó ezt így felfogni :D
2012. febr. 3. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!