Milyen fajta pók lehet?
Üdv!
Ma egy igen ritka takarítást ejtettem meg a szobámban és Őt találtam a túlfeszültség védő elosztóm alján, jó sok hálóval egyetemben:
Tudja valaki milyen fajta lehet? :)
:)
Nem dőltem be első, de legalább megpróbáltad.
Jó sokat kerestem, de ha minden igaz, ez egy steatoda grossa névre hallgató pók, avagy egyszerű házipók. Néha összetévesztik a híres fekete özveggyel, mint sok társát is. Mindig tanul az ember. :P
Keves kérdező megnyugtatlak ez a dögöd,a főpókok között van keresztespókok rendjébe tartozik, ha nem veszed a kezedbe,és nyomkodod,a potrohát,nem fog mgmarni,ha mégi ehhez támad kedved,és megtenné nem kell félned fájdalmas a marásuk, elrontja a napodat,de nem durvább mint egy darázscsípés
a rend neve tudományos néven araneus ezen belül hogy melyik faj,azt nem tudom így képről mert a határozásához mikroszkóp alatt kéne látnom:) pókkutatással foglalkozom,ha érdekel még valami írhatsz:P további szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!