Hogyan cseréljem a pókomnak a tőzeget?
Figyelt kérdés
Szeretnék friss tőzeget neki rakni,de nem tudom,hogyan vegyem ki a viváriumból?Eléggé félős és ha felhúzom a viváriumot egyből "menekül"!Hallottam olyat hogy valami műanyag doboz szerűséget tegyek rá,azalá pedig csúzstassak valamit így ki tudom venni!Suerintetek mi a legjobb megoldás hogy azért ne csípjen meg?:)2009. máj. 25. 12:57
1/7 anonim válasza:
pohár a pókra,és alá csúsztass egy kemény lapot!!így ki tudod szedni
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. máj. 25. 15:31
3/7 anonim válasza:
chemotox...
Sry ezt nem lehetett kihagyni :)
4/7 anonim válasza:
szia,tudni kellene melyik fajrol van szó..ha valamelyik talajlako faj egyedét tartod azokat lehet terelni(dobozba).. de mivel azt irtad hogy menekülne nagyon így már nem tudom..mindenképp dobozba kell terelned valahogy..
5/7 A kérdező kommentje:
Vagansról van szó.
2009. júl. 13. 17:07
7/7 A kérdező kommentje:
Szerintem a poharas módszer lesz az tűnik a legjobbnak...bár nem olyan tágas a vivárium, mert a bujkáló a nagy részét elfoglalja, de megoldom!
2009. júl. 14. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!